Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un șofer de camion și-a pierdut viața într-un mod stupid (ACTUALIZARE)

0 54

someseanul-ambulanta

Un bărbat de 41 de ani din județul Mureș, și-a găsit sfârșitul în această dimineață la Năsăud, după ce a fost victima unui accident de muncă stupid.

Șoferul se oprise pentru a descărca marfa din camion, dar la un moment dat, în timp ce descărca sacii cu grâu pe care îi transporta, oblonul din spate al camionului s-a desprins și a căzut peste el.

Din nefericire pentru bărbatul de 41 de ani, oblonul i-a zdrobit capul și, deși medicii de pe ambulanță s-au chinuit mai bine de o jumătate de oră să-l resusciteze, șoferul a decedat.

Cazul a fost preluat imediat de polițiști și inspectorii de la ITM, care verifică circumstanțele în care s-a produs nefericitul accident de muncă. Se pare că oblonul camionului nu era asigurat corespunzător, ci printr-un sistem improvizat, fapt care a dus la desprinderea acestuia.

În data de 16.09.2013, a fost sesizat prin SNUAPU 112 faptul că pe strada Gării din Năsăud, un bărbat a fost rănit grav în timp ce descărca cereale dintr-o basculantă.
Din primele cercetări efectuate la faţa locului, a rezultat că bărbatul, în vârstă de 41 ani din com. Brâncoveneşti, jud. Mureş, a transportat saci de grâu din Reghin la Năsăud. In timpul descărcării mărfii, oblonul din partea din spate a maşinii a căzut, lovindu-l pe conducătorul auto în zona capului. Acesta încerca să îl fixeze în poziţia deschis cu ajutorul unui lemn.
Bărbatul a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Năsăud, unde a decedat.
Cercetările se efectuează de către Poliţia oraşului Năsăud împreună cu reprezentanţii ITM Bistriţa-Năsăud pentru clarificarea tuturor aspectelor. (IPJ B-N)

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More