Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un șofer de TIR din Dej a murit în urma unui infarct. Era în cursă, în străinătate

3 8.509

Un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Dej, și-a pierdut viața vineri, din cauza unui infarct. Acesta era angajat al unei firme de transport marfă internațional și se afla în afara țării.

Tragicul incident a avut loc vineri într-o parcare pentru TIR-uri. Bărbatul din Dej ar fi oprit pentru a se duce la baie, dar când s-a întors i s-a făcut rău și a căzut la pământ. La fața locului a fost chemată o ambulanță, iar medicii au demarat imediat manevrele de resuscitare, victima fiind transportată la spital.

Din nefericire, eforturile disperate ale medicilor de a-l ține în viață au fost fără rezultate, astfel că aceștia au fost nevoiți să declare decesul bărbatului de 43 de ani din Dej.

Din câte se pare, decesul ar fi survenit din cauza unui infarct, iar colegii de muncă ai bărbatului pun acest eveniment pe baza stresului, a oboselii și a condițiilor grele de muncă. Aceștia spun că fiecare șofer de camion care face regulat curse europene este supus unui astfel de risc, având în vedere volumul de muncă, nopțile nedormite și stresul acumulat în activitatea depusă, totul pentru a face mai mulți bani pentru a-și întreține familiile.

Adi Ungur a lăsat în urma lui o soție îndurerată și un băiețel, care va fi nevoit acum să trăiască fără tată.

În semn de respect față de colegul lor, ceilalți șoferi de TIR au înconjurat cu lumânări aprinse camionul acestuia, cel în care a făcut ultima cursă a vieții.

Familia dejeanului așteaptă acum repatrierea trupului neînsuflețit al bărbatului, care va fi adus în țară în zilele următoare pentru a fi îngropat creștinește.

Colegii, rudele și cei care l-au cunoscut pe bărbatul din Dej transmit condoleanțe prin rețelele de socializare.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

 1. Anonim spune

  esti o mare mincinoasa . aprape nimic ceea ce ai scris despre Adi Ungur si trcerea lui in nefiinta , NU ESTE ADEVARAT. eu sunt fratele si unul din colegii de tir despre care vorbeai . daca aveai caracter puteai sa ma intrebi si ati suneam adevarul pt ca am fost aici linga el de vineri de la AMIAZA cind sa intimplat si pina vineri seara la 21h cind sa declarat decesul. acum sunt linga camionul lui si schimb luminarile. RUSINE VOUA

  1. Irina Maxim spune

   Informațiile pe care noi le-am primit sunt de la un șofer de camion din zona Dejului. Acesta a refuzat să-și dezvăluie identitatea și noi am respectat acest lucru. N-aveam cum să știm cine este rudă sau coleg cu cine. Am încercat să luăm legătura cu familia, dar nu a răspuns.

   Având în vedere că și acest comentariu l-ai publicat sub ”Anonim” chiar nici nu știm cu cine vorbim acum. Cum puteam să te întrebăm ceva, dacă nici nu știm cine ești?

 2. Anonim spune

  v am spus ca sunt fratele lui si muncim impreuna. j. am cautat un nr de tel de la voi dar nu am gasit. asta e minciuna cu coleg din zona Dej. acel sofer v ar fi spus si despre mine. astept scuze publice pt dezinformare. oricum o sa ne intilnim la Dej dupa ce ajung cu fratele meu acasa. GHEORGHE UNGUR

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More