Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un suspect arestat după jaful armat din Bistriţa – VIDEO

0 222

Poliţiştii au arestat marţi seară un suspect în cazul jafului de la o bancă din Bistriţa. Individul a fost prins la Vama Siret, chiar înainte să treacă graniţa spre Ucraina. Suspectul a coborât din maşină şi a încercat să treacă pe jos în Ucraina.

Poliţişti criminalişti, mascaţi şi un procuror de la Bistriţa au venit să-l amprenteze şi să-l audieze. Apoi l-au urcat pe individ în dubă şi l-au dus la Bistriţa.

Potrivit unor surse apropiate ale anchetei, ar fi vorba despre un bărbat cu dublă cetăţenie, română şi ucraineană.

El nu avea pistol asupra lui, nici în autoturism, însă deţinea o sumă de bani. Deocamdată nu este clar dacă este vorba despre cei 19 mii de lei furaţi de la bancă.

Jaful de la banca din Bistrita a durat mai puţin de un minut.

Atacatorul a intrat ca un client obişnuit în bancă. S-a aşezat la coadă şi, din câteva priviri rapide în stânga şi în dreapta, s-a asigurat că are cale liberă. Apoi a scos rapid un pistol de sub tricou. L-a lipit de ceafa unei angajate şi a cerut toţi banii din sertar.

O clientă a reuşit să iasă şi să ceară ajutor.

Hoţul a fugit cu 19 mii de lei.

Scăpată de sub ameninţarea armei, angajata băncii a reuşit sa apese butonul de panică.

Banca nu are agent de pază, doar camere de supraveghere şi un contract cu o firmă de securitate care intervine în cazul în care este apăsat butonul de panică.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More