Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un tânăr de 18 ani a amenințat două persoane cu un pistol

1 34

pistol

Ieri, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Politie au sancţionat contravenţional un tânăr de 18 ani, din municipiul Cluj-Napoca, pentru portul pistolului asupra sa, fără drept. Arma a fost confiscată.

În fapt, Secţia 2 Poliţie a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă 112, la ora 23:00, despre faptul că în interiorul unui magazin alimentar de pe str. Dâmboviţei din municipiul Cluj-Napoca, un tânăr,  în urma unei discuţii avute cu un alt bărbat, l-a amenintat pe acesta cu un pistol, după care s-a deplasat pe str. Dâmboviţei, unde a ameninţat un alt bărbat.

În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, au identificat şi reţinut tânărul de 18 ani şi au confiscat pistolul tip AIRSOFT, armă neletală şi nesupusă  autorizării.

Cei doi bărbaţi implicaţi în eveniment nu au dorit să depună plângere prealabilă pentru comiterea infracţiunii de ameninţare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More