Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un tânăr de 27 de ani a fost găsit spânzurat FOTO/VIDEO

0 2.012

spanzurat copac

Un bărbat din Bistrița-Năsăud a ales azi să-și încheie socotelile cu viața. Tânărul a fost găsit spânzurat în pădurea Codrișor.

Macabra descoperire a fost făcută de cineva care-și plimba câinele prin pădure. Tânărul era spânzurat de un copac, informează observatorbn.ro.

La fața locului au ajuns imediat și polițiștii, care au demarat cercetările. Aceștia au descoperit asupra tânărului, mai multe acte, telefoane mobile, dar și o plasă cu mâncare.

Anchetatorii nu au găsit niciun bilet de adio și urmează să stabilească ce l-a împins pe tânăr la acest gest. Bărbatul a fost identificat ca fiind Mihai S., în vârstă de 26 de ani, din Bistrița.

Foto/Video: observatorbn.ro

O altă viață tânără a unei persoane din Bistrița s-a stins în același mod, însă în Irlanda. Este vorba despre o tânără de 27 de ani din Susenii Bârgăului. Anca Emilia Munte Pop lucra în Dublin, într-un centru comercial și a fost găsită spânzurată zilele trecute într-un parc din oraș.

Se pare că bistrițeanca nu era la prima tentativă de suicid. Până la urmă a reușit. Familia acestei este devastată nu doar din cauză că și-au pierdut fata, ci și pentru că au nevoie de 10.000 de euro pentru a-i aduce acasă trupul neînsuflețit.

Pentru a ajuta familia să-și poată aduce fata acasă și să o îngroape creștinește, prietenii și colegii de muncă din Irlanda au deschis o pagină pe internet unde se pot face donații. Până acum s-au adunat aproape 2.500 de euro în contul respectiv.

Fundraising with GoGetFunding

Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More