Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un student de 20 de ani s-a aruncat în cap de pe o clădire din centrul Clujului

0 203

Un tânăr clujean s-a sinucis azi, aruncându-se de la mare înălțime de pe clădirea parcării din Piața Mihai Viteazu. Tânărul a căzut în curtea Regiei Autonome de Transport Urban Călători Cluj și a murit pe loc.

Echipajul SMURD care a intervenit imediat la fața locului nu a mai avut ce face și a constatat doar decesul tânărului. Deocamdată nu se cunosc circumstanțele în care tânărul a ajuns acolo și nici de ce s-a aruncat în gol.

UPDATE: Din câte se pare este vorba despre un tânăr de 20 de ani, student în Cluj-Napoca la Universitatea Tehnică, la Facultatea de Automatică și Calculatoare.

Acesta s-a sinucis din cauza datoriilor acumulate la jocurile de noroc. Tânărul ar fi împrumutat mari sume de bani de la unele persoane, care făceau presiuni tot mai mari pentru a-și recupera banii.

Șerban Taichiș era din Oradea și era student în anul 2 la Cluj.

Acesta este al treilea caz de suicid din zona Complexului Leul din Cluj Napoca din ultimii ani. În 2009, un alt tânăr de 19 ani s-a aruncat în gol de pe clădirea parkingului din Mihai Viteazu, pentru ca în același an un tânăr de 22 de ani să-și găsească sfârșitul în curtea interioară a complexului.

Luna ianuarie a acestui an a fost una plină de astfel de gesturi teribile, până acum șase tineri recurgând la sinucidere în Cluj.

 

Sursa: citynews.ro Sursa: citynews.ro

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More