Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un tânăr din Dej apelează din nou la bunătatea semenilor: ”Azi am murit de două ori”

0 22.816

Despre cazul lui Mădălin Mureșan am scris încă din urmă cu patru ani, de pe vremea când acesta avea 20 de ani. Atunci a fost diagnosticat cu ”cardiomiopatie dilatativă, insuficiență cardiacă NYHA III, insuficiență mitrală grad I/II, insuficiență tricuspidiană grad III, stimulare cardiacă permanentă, mod DDD fibrilație atrială paroxistică”, iar verdictul medicilor a fost unul clar: are nevoie de o inimă nouă. Urgent!

Au trecut patru ani de atunci, cu tratamente medicale, intervenții și chinuri. Mădălin este din nou în spital, de trei săptămâni, starea lui de sănătate se agravează, și se vede nevoit din nou să apeleze la mila oamenilor de suflet care îl pot ajuta pentru a avea o inimă nouă, pentru a-și putea vedea copilașul de 6 ani în prima zi de școală, pentru a fi alături de tânăra familie pe care vrea să o întemeieze.

”E vineri seara când scriu aceste rânduri, cel mai probabil mulți dintre voi va pregătiti sa ieșiți la o cina sau în club. Eu stau pe patul de spital de 3 săptămâni cu nu mai mult de 6 perfuzii, efectiv îmi vine înapoi gustul de medicamente. După cum știți și mai mulți dintre voi sufăr de o boala incurabila la inima, singura soluție fiind un transplant pe viitor însă situația actuala necesita o inima artificial pentru a ma tine în viata pana la transplant. (Costurile aproximative date din Germania sunt 150k euro, acum suntem în tratat cu un institut specializat din Italia și ma gândesc ca ar fi cam tot pe acolo, optant spre Italia deoarece și timpul de așteptare al unui transplant e mai mic. Eu nu mai pot aștepta, am nevoie urgenta de tot ajutorul posibil.

Ce m a determinat sa scriu rândurile astea este ultimul episod de azi care mi a spus clar ca nu mai am timp de așteptat și trebuie puse niște rotite în mișcare. Revenind la situația de azi, am „murit” de 2 ori după o agonie de 30 de minute în care pulsul meu a ajuns la culmi înalte 250 bpm. Norocul meu a fost ca doctorii au acționat cum trebuie și m au readus printre noi, cei vi. Știți cum e? în ultimele clipe când ți se închid ochii și ești conștient ca sunt ultimele tale clipe va spun eu, dezastru, dupa care a venit starea de acceptare ca ma sting dar gândul meu a fost in permanenta la copilul meu, David de 6 anișori care în toamna începe școala❤️. Îl iubesc, îmi iubesc iubita și viitoarea soție dacă mai ajuns în acele zile, îmi iubesc mama, îmi iubesc toată familia de la mic la mare și nu vreau sa plec prea devreme ci mi as dori sa mi vad copilul mare 🥰.

Ce va cer? Orice sprijin posibil. Un share poate ajunge la cine trebuie postarea asta și toate actele doveditoare a stării mele de degradare. Va iubesc și pe voi pentru ca, tot cu ajutorul vostru am făcut și a doua operație care m a ținut pe picioare foarte bine, vreo 3 ani, starea mea agravandusa undeva din toamna.

Cu inima rupta va spun ca nu mai credeam vreodată ca voi ajunge aici, în situația asta. Nu pot sta fără oxigen, ficatul si rinichii sunt obosiți(ma umflu cz un balon cu apa) , aproape o epava DAR cu acesta inima artificiala pot aștepta liniștit transplantul în sine. Singura problema fiind banii și timpul, pentru ca sunt într o cursa contracronometru.

Va mulțumesc mult, mult. Va rog frumos share uiți sa ajungă unde trebuie. Pana la ministru sănătății pentru ca în tara nu prea sunt șanse de asemenea tratament și nu vreau sa fiu cel n persoana care o confirma”, este mesajul postat de Mădălin vineri seara.

PayPal : 0769721585 sau Madalin168

Revolut :
madaliw4cf

Banca Transilvania conturi curente
Muresan Madalin

Lei : RO45BTRL05201201610762XX

Euro : RO91BTRL05204201610762XX

Lire/Gb : RO53BTRLGBPCRT0061076201

Dolari/USD RO02BTRLUSDCRT0061076201

Cod Shift BTRLRO22

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More