Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un tânăr din Dej și-a bătut prietena cu pumnii și picioarele în plin trafic. Apoi s-a dezbrăcat complet

0 136

Un tânăr în vârstă de 27 de ani din Dej, a cedat psihic într-un mijloc de transport din Cluj-Napoca. În plin trafic, în mijlocul călătorilor, tânărul și-a luat prietena la bătaie, împărțindu-i pumni și picioare fără să-i pese de cei din jur.

Incidentul s-a petrecut marți seara, în jurul orei 22, în troleibuzul cu numărul 25 din Cluj-Napoca, informează Radio Cluj.

”Când m-am urcat în troleibuz, ca să merg  acasă de la locul muncă, cearta era deja începută. Tipul o agresa atât verbal cât şi fizic, îi împărţea înjurături, palme şi pumni. Într-un acces de furie, individul a dat cu piciorul în geamul troleibuzul, încât s-a desprins din chedăr.

De parcă nu era de ajuns, tipul s-a dezbrăcat în pielea goală și striga la toți călătorii să nu se uite la el și să se întoarcă cu spatele. În tot acest timp, prietena bătăuşului striga la oameni să nu sune nimeni la poliţie.

Deşi lumea îi spunea agresorului să se liniştească, el a continuat. Şoferul, nemaiputând suporta gălăgia provocată, a fost nevoit să sune la poliţie, a povestit Ionuţ F. (martor la eveniment) pentru Radio Cluj.

Un echipaj de poliție și unul al jandarmeriei au sosit imediat la locul incidentului, tânărul fiind încătușat și dus la poliție. Pe numele acestuia a fost deschis un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe şi pentru distrugere.

Tânăra agresată este o adolescentă de 18 ani din Cluj-Napoca, informează Monitorul de Cluj, care mai spune că agresorul ar fi un bărbat de 27 de ani din Dej.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More