Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un tânăr din Gherla și-a cerut prietena de soție în timpul concertului Talisman – FOTO/VIDEO

0 55

cerere casatorie zilele gherlei

Municipiul Gherla se află în sărbătoare de câteva zile, programul manifestărilor fiind unul plin de spectacole, concerte și evenimente cultural-artistice. Sâmbătă seara, în timpul concertului Talisman susținut pe scena de la stadion, un tânăr și-a cerut prietena în căsătorie.

George și-a luat inima în dinți și a urcat pe scenă, iar în fața unui oraș întreg, înarmat cu un inel de logodnă și un buchet de flori a adresat Adrianei importanta întrebare. Tânăra Adriana, vizibil emoționată, a răspuns răspicat ”DA” în aplauzele spectatorilor, dar și a celor din trupa Talisman, care nu s-au supărat deloc că le-a fost întrerupt concertul pentru un asemenea moment de neuitat.

Seara de sâmbătă a fost una dedicată în special tineretului, pe scena de pe stadion la Zilele Gherlei urcând Silvie, Rafael, Alexandra Ungureanu și Talisman.

În ultima seară a Zilelor Municipiului Gherla, pe scenă sunt așteptați să facă spectacol Cristian Pomohaci, Proconsul și Fly Project.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.950867328309368.1073742004.467241263338646&type=3

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More