Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un tânăr militar operat în Bistrița a ajuns mai mult mort decât viu la Spitalul Militar Cluj

0 137

După o intervenție medicală aparent simplă de extirpare a hemoroizilor, un militar din Bistrița a ajuns în comă la Spitalul Militar din Cluj. Acesta a fost inițial operat la Spitalul Județean de Urgență din Bistrița, însă în loc să se însănătoșească în scurt timp, a ajuns pe moarte în doar câteva zile.

În urmă cu o săptămână, Teodor Constantin a suferit o operație de extirpare a hemoroizilor la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa-Năsăud. În scurt timp, starea lui de sănătate s-a înrăutățit, acuzând simptome grave, de pierdere a cunoștinţei, vomă şi stare febrilă. Pacientul a ajuns de urgenţă la Cluj unde a fost diagnosticat cu pancreatită acută, informează bistrițeanul.ro.

Teodor Constantin are nevoie urgent de transfuzii sanguine, grupa A2, astfel că familia lui face apel la oricine poate să ajute să se prezinte la Centrul de Transfuzii Bistriţa aflat pe str. Nicolae Bălcescu la numărul 11 A.

Donatorii trebuie să aibă vârsta minimă de 18 ani şi cea maximă de 50 de ani. De asemenea, femeile trebuie să aibă o greutate de cel puţin 56 de kilograme, iar bărbaţii de 60 de kilograme.

Centrul este deschis de luni şi până vineri între orele 08.00 – 12.00.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More