Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un tânăr a murit la scurt timp după ce a fost internat, la Zalău. Cauza decesului, necunoscută

0 63

Un tânăr în vârstă de 33 de ani a murit la spitalul din Zalău, la două ore de la internare. Doctorii din oraşul Jibou susţin că bărbatul era răcit şi avea insolaţie.

Sora bărbatului a declarat că l-a vizitat de nenumărate ori la spitalul din oraşul Jibou, unde, spune aceasta, nu ar fi fost tratat corespunzător, şi, în cele din urmă, l-au trimis la Zalău, unde, la scurt timp de la internare, a decedat. Pe fişa acestuia apare că ar fi avut probleme cu coloana, însă necropsia a arătat o infecţie pulmonară, hemoragie internă masivă şi insuficienţă respiratorie acută.

Potrivit ztv.ro, sora bărbatului susţine că fratele ei a mers la spital de mai multe ori, iar medicii au zis că are insolaţie. Ajuns la spitalul din Zalău, bărbatul prezenta febră iar medicii i-au administrat o perfuzie pentru a scade temperatura. După puţin timp, acesta a decedat, la Terapie Intensivă.

„Starea lui a fost foarte gravă că nu putea sta în picioare. Doctorul din Jibou a zis că de la insolaţie şi răceală nu se poate da un bilet de trimitere. Am zis că a vărsat sânge şi a zis că, dacă e racit, e normal să verse sânge”, a spus cumnata.

Bărbatul a lăsat în urmă o fetiţă în vârstă de 9 ani şi o soţie îndurerată, care nu ştie cum să-i explice copilei că tatăl ei nu mai există.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More