Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un tânăr și-a pierdut viața în apele unei balastiere (ACTUALIZARE)

0 72

inecat

Un bărbat de aproximativ 28 de ani s-a înecat luni seara în balastiera de la Mogoșești. Tânărul a intrat în apă să facă baie, era băut, dar n-a mai ieșit la suprafață.

Conform martorilor, tânărul era la scăldat pe râul Someș, la balastiera din localitatea maramureșeană Mogoșești. Chiar dacă era sub influența băuturilor alcoolice, a intrat în apă să facă baie.

La un moment dat, cei de pe mal l-au văzut că se zbate să iasă la suprafață, dar s-a făcut imediat nevăzut. Câțiva oameni de pe margine au încercat să-l caute, între timp fiind solicitat și ajutorul pompierilor.

Ajunși la fața locului, pompierii au căutat trupul bărbatului în apă, însă după lăsarea întunericului s-au văzut nevoiți să întrerupă căutările până dimineață.

Acesta este al doilea caz în decurs de o săptămână când un maramureșean își pierde viața înecându-se în apele unei balastiere. Un bărbat de 46 de ani s-a înecat săptămâna trecută la Sarasău.

ACTUALIZARE: Conform actualmm.ro, trupul bărbatului a fost găsit marți dimineața, în jurul orei 11.00, după ce pompierii au reluat încă din zori căutările acestuia. Criminaliștii au demarat imediat cercetările pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More