Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un taximetrist din Gherla și-a găsit sfârșitul în mașină, așteptând clienți în standul de taximetre

0 87

statie taxi lidl gherla

Un bărbat de aproximativ 69 de ani, angajat al unei firme de taximetrie din Gherla, a murit azi în timp ce aștepta clienți în standul de taximetre din fața magazinului Lidl.

Din câte se pare, taximetristului i s-a făcut rău în timp ce se afla în mașină, în standul rezervat taximetrelor de pe strada fabricii. Acesta, alături de alți taximetriști, așteptau clienți.

La un moment dat câțiva colegi taximetriști au observat că bărbatul leșinase și au încercat să-i acorde primul ajutor, solicitând în același timp sprijin la 112.

O ambulanță a sosit în scurt timp la fața locului, de la doar câteva sute de metri distanță, însă până la sosirea medicilor bărbatul a decedat. Personalul medical a început manevrele de resuscitare, însă fără succes. Se pare că acesta suferise un infarct.

Colegii bărbatului spun că înainte de incident acesta își făcuse curățenie în mașină, a dat cu aspiratorul și își pregătise autoturismul de lucru. După câteva minute însă, vrând să verifice de ce bărbatul nu mai face nicio mișcare, ceilalți taximetriști l-au găsit căzut între scaune.

Taximetriștii din Gherla regretă trecerea în neființă a bărbatului de 69 de ani și spun despre acesta că era un tip glumeț, cu poftă de viață, că-i făcea mereu să râdă, dar, în același timp, era și un om foarte muncitor.

Acesta se trăgea de pe Valea Alunișului, însă s-a mutat la Gherla după ce s-a apucat de taximetrie. Lucra zi și noapte și își dedica tot timpul taximetriei. Soarta face că în taximetru și-a găsit și sfârșitul.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More