Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Un tren a deraiat în Cluj Napoca

1 64

tren gara

Un tren marfar a deraiat în această după-amiază pe strada Plevnei din Cluj-Napoca.

Este vorba despre o garnitură de tren care circula pe o linie industrială care se intersectează cu strada Plevnei. Două dintre vagoane au ieșit de pe șina de cale ferată, dar au rămas în poziție verticală. Întreaga parte din spate a blocat jumătate din şoseaua Plevnei timp de aproximativ o oră.

Conform anchetatorilor, incidentul s-a produs din cauza hoților de fier, care au furat componente din calea ferată. Trenul circula pe o linie industrială și transporta combustibi la o societate comercială care se ocupă cu produse petroliere.

În urma incidentului, două vagoane au ieșit de pe șină, dar nu s-au răsturnat. Nu s-au raportat defecțiuni și nici stricăciuni la compartimentele de marfă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Mandrean Paul spune

    Cea mai ametitoare stire posibila!Tren deraiat pe strada,vagoane care raman in pozitie verticala si,cea mai tare faza,doua amarate de vagoane blocheaza jumatate de strada lunga de 1,5 km.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More