Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Uneori apar și oameni care merită apreciați

0 136

Două persoane au reclamat la poliţie că le-au fost furate portmoneele, însă s-a dovedit că totul a fost din neglijența acestora deoarece bunurile pierdute le-au fost returnate prin bunăvoința altor persoane care au dat dovadă de o responsabilitate civică ieșită din comun pentru zilele noastre.

Două persoane au reclamat marţi, 14 noiembrie, că le-au fost sustrase portmoneele în timp ce se aflau la cumpărături în două supermarket-uri de pe raza municipiului Baia Mare. Totuși, ieri s-a dovedit că nu a fost vorba de comiterea vreunei infracţiuni, ci de propria neatenţie.

Într-unul din cazuri, angajaţii magazinului au găsit portmoneul reclamat furat de către o femeie de 68 de ani din Baia Mare. Femeia a putut fi contactată de personalul unităţii comerciale fiindcă avea în portmoneu actele de identitate. Femeia s-a prezentat la poliţie pentru a-şi retrage plângerea.

În al doilea caz, o femeie din Chelinţa a predat poliţiei din Ulmeni un portmoneu găsit pe raftul unui magazin. Poliţia a contactat-o pe tânăra de 24 de ani din comuna Dămăcuşeni care a reclamat furtul, pentru a-i restitui bunul pierdut.

Având în vedere că într-unul din portmonee se găsea suma de 100 de lei, iar în celălalt suma de 300 de lei, precum şi documente personale, poliția ține să comunice aprecierea clară pentru corectitudinea şi buna credinţă de care au dat dovadă cei care au găsit aceste bunuri.

Poliţiştii vă reamintesc că atunci când sunteţi la cumpărături trebuie să manifestaţi mai multă atenţie şi grijă faţă de bunurile personale şi să nu lăsaţi genţile, poşetele sau portmoneele în coşurile pentru cumpărături sau pe rafturile magazinelor. S-ar putea să nu fiţi la fel de norocoşi precum cele două doamne.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More