Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Unirea Dej a bifat a doua victorie la turneul amical pe care-l organizează FOTO/VIDEO

0 106

Explorari Baia Mare - Piatra Neamt 1-3 - turneu Dej (1)

Unirea Dej este singura echipă care a reușit să câștige două meciuri consecutiv în cadrul turneului pe care-l găzduiește în aceste zile la Sala Sporturilor. După 3-2 cu VCM LPS Piatra Neamț vineri, Unirea a învins cu 3-0 azi pe U Cluj.

Primul meci al zilei de sâmbătă a fost cel dintre Explorări Baia Mare și LPS Piatra Neamț. Băimărenii veneau după victoria de vineri, scor 3-0, cu Universitatea Cluj, în timp ce echipa din Moldova a tras din greu în prima zi cu Unirea Dej și era mai obosită.

Explorări a condus ostilitățile în primul set și s-a impus cu 25-22, însă nemțenii au găsit forța să revină, egalând situația la seturi cu 25-20. Aflată pe val și profitând de greșelile tot mai mari ale echipei din Baia Mare, formația nemțeană a preluat conducerea pe tabelă cu 25-15 în cel de-al treilea set. Și mai ușor a fost pentru moldoveni setul al patrulea și ultimul, câștigat cu 25-14.

După 3-1 în fața celor de la Baia Mare, LPS Piatra Neamț își trece prima victorie în cont la turneul de la Dej și o așteaptă și pe a doua în meciul de mâine cu U Cluj.

CITIȚI ȘI:

Explorări Baia Mare și Unirea Dej, învingătoare în prima zi la Cupa Unirea la volei masculin – FOTO/VIDEO

Al doilea meci al zilei de sâmbătă le-a adus față în față pe Unirea Dej și Universitatea Cluj. Primul set a fost unul foarte echilibrat, în care clujenii au tras tare și au stat mereu în coasta dejenilor pe tabelă. Dascălu&co au reușit totuși să se desprindă pe final și să câștige primul set cu 25-23.

Setul al doilea a fost mai lejer pentru echipa gazdă. Victor Lazăr și-a permis spre final să trimită în teren și rezervele, pentru a se obișnui cu restul coechipierilor, dar și cu noii veniți la echipă.

După 25-20 în setul al doilea, Unirea s-a distrat în ultimul set. Dejenii i-au avut în teren și pe trei jucători veniți de la LAPI Dej, Unirea jucând aproape tot setul cu rezervele în teren. 25-12 la final și Unirea s-a impus cu 3-0, bifând a doua victorie la acest turneu. Duminică, echipa dejeană va întâlni Explorări Baia Mare, în meciul decisiv pentru stabilirea câștigătoarei la Cupa Unirea 2014.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More