Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Unirea Dej a câștigat la pas meciul cu CSS 2 Baia Mare

0 103

CS Unirea Dej a câștigat cu 3-0 partida disputată miercuri, în Sala Sporturilor din Dej, împotriva echipei CSS 2 Baia Mare, meci jucat în avans contând pentru etapa a VII-a din faza a II-a a Diviziei A1 la volei masculin.

 

Partida de la Dej a avut din start, atât pe hârtie cât și în teren o singură favorită: Unirea Dej. Echipa pregătită de Marius Dascălu și Tibi Szilagyi a dominat categoric întreaga partidă, reușind în mai puțin de o oră să câștige meciul și toate cele trei puncte puse în joc.

Primul set a avut cea mai scurtă durată din acest sezon, Unirea impunându-se cu 25-8, în numai un sfert de oră de joc.

Marius Dascălu a trimis în teren doar jucători pe care i-a utilizat mai puțin în acest sezon, echipa izbutind un joc excelent, în fața unui adversar care nu a pus probleme. Setul al doilea a fost câștigat tot de echipa gazdă, Unirea impunându-se cu la 10 puncte diferență.

Relaxarea din jocul dejenilor a fost una evidentă, astfel că în setul al treilea aceștia nu s-au mai concentrat la ceea ce aveau de făcut în teren. Chiar și așa, printre glumițe și zâmbete pe sub fileu, Unirea a luat setul cu 25-19, câștigând fără drept de apel meciul.

Peste doar trei zile cele două echipe se vor întâlni din nou, de această dată pentru meciul din cadrul etapei a II-a din această fază a campionatului intern. Meciul este programat sâmbătă, 10 martie, de la ora 14, la Baia Mare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More