Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Unirea Dej a debutat cu victorie în play-off

0 28

Unirea Dej a câștigat cu 3-0 meciul de pe teren propriu cu Știința Explorări Baia Mare, primul din play-off pentru cele două echipe din Divizia A1. Unirea are astfel 1-0 la general și poate decide soarta calificării în faza următoare în meciul de miercuri de la Baia Mare.

Prețul plătit de dejeni pentru acest prim succes a fost însă unul scump. Silviu Suson s-a accidentat în debutul ultimului set și a ajuns la spital.

Dejenii n-au avut nicio emoție din partea adversarilor în primul set al meciului din Sala Sporturilor din Dej. Unirea a câștigat cu 25-11 prima rundă și a privit mai încrezătoare următoarele seturi, fapt care putea să-i coste pe dejeni.

Al doilea set a fost unul foarte strâns, câștigat de Unirea la 22, pentru ca în ultimul set Dascălu și compania să se impună la cinci puncte diferență.

Unirea Dej: Marius Dascălu, Lucian Tofan, Gojko Cuk, Mihai Coasă, Silviu Suson, Srecko Ristic şi Bogdan Rus (libero). A mai jucat: Ionuţ Badea. Antrenori: Victor Lazăr şi Tiberiu Szilaghi.

Stiinţa Explorări: Dragoş Raileanu, Vlad Negrean, Robert Ţutea, Akos Hoboth, Patriciu Păştean, Vlad Cuciureanu şi Ciprian Tofan (libero). Au mai jucat: Peter Kecskemeti, Andrei Veber, Dănuţ Mititelu şi Gheorghe Socaciu. Antrenori: Marius Botea şi Sorin Pop.

A fost greu, un meci foarte dificil și o victorie amară pentru că s-a accidentat Suson, din păcate. Sper totuși să nu fie ceva foarte grav. Lupta pentru calificarea în semifinale rămâne deschisă, șansele rămân în continuare egale, dar avem un ușor avantaj că meciul trei îl jucăm acasă”, a declarat după meci Victor Lazăr, antrenorul Unirii Dej.

Le felul cum am jucat azi nu puteam să câștigăm, este nevoie de un alt fel de atitudine pentru a ne impune în meciuri la un astfel de nivel. Vom încerca să reparăm miercuri ce am stricat azi, în meciul de pe teren propriu. Avem nevoie de o victorie acasă pentru a reintra în cărţile calificării în faza semifinalelor”, a spus Marius Botea, antrenorul principal de la Explorări Baia Mare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More