Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Unirea Dej a readus zâmbetul pe fețele suporterilor după victoria cu Steaua – VIDEO

1 46

someseanul-unirea dej - steaua 3-0

Eliminarea din Cupa Challenge, în condiții dificile în fața lui Dinamo, nu i-a descurajat pe voleibaliștii Unirii Dej. În ultimul meci de campionat din acest an, Unirea Dej a învins-o pe Steaua cu 3-0.

Deși conducerea clubului se aștepta ca Sala Sporturilor din Dej să fie plină la meciul cu Steaua, spectatorii abia au ocupat jumătate din locurile din tribune. Echipa antrenată de Victor Lazăr și Tiberiu Szilagyi și-a văzut însă de meci, continuând jocul bun din partida de marți cu Dinamo din Cupa Challenge.

Primul set a fost controlat clar de dejeni care păreau că nu au nicio problemă în fața steliștilor, ocupanți ai ultimului loc în clasamentul Diviziei A1. După 25-11 în prima rundă, Steaua a arătat mai multă determinare în setul al doilea, în timp ce Unirea a încetinit turația motoarelor. Steaua s-a desprins încă din start, având 10-5, pentru ca la al doilea time-out tehnic să conducă cu 16-9 și apoi cu 20-19.

A fost momentul când voleibaliștii Unirii au revenit spectaculos în joc, recuperând rapid din diferență. În scurt timp s-a făcut 23-23 și Steaua a avut apoi șansă să ia setul, însă dejenii s-au opus. Unirea a preluat apoi inițiativa având alte patru mingi de set, până să se impună în final cu 31-29.

Vedeți aici cum s-a desfășurat meciul așa cum a fost transmis LIVE de Someșeanul.ro

Setul al treilea a fost la discreția Unirii, deși Steaua a fost cea care a condus cu 2-0. Jocul excelent pe faza de atac a sârbului Ilic a făcut ca Unirea să ia avânt, punctele s-au adunat unul după celălalt, iar la al doilea timp de odihnă obligatoriu gazdele conduceau cu 16-6. La final, Unirea a punctat pentru 25-11 și a adus victoria mult dorită în ultimul meci al acestui an.

O astfel de victorie, în asemenea condiții dificile pentru echipă, a fost aplaudată minute în șir de către spectatori înainte de plecare. Tot prin aplauze le-au mulțumit și jucătorii pentru sprijinul arătat pe parcursul acestui an.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. modo spune

    nu vine lumea la blaturi….. lipsa fair play, lipsa spectatori. efectul proastei conduceri a clubului a golit sala de spectatori.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More