Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Unirea Dej – Avântul Reghin 0-0. Dejenii obțin un punct pe teren propriu – FOTO

0 275

Unirea Dej - Avantul Reghin fotbal (5)

Clubul de fotbal Unirea Dej a încheiat la egalitate, scor 0-0, în această după-amiază, meciul cu CSM Avântul Reghin. Partida, care a contat pentru etapa a XII-a a seriei a V-a din Liga a III-a, s-a disputat pe Stadionul Municipal Dej.

Prima ocazie a aparținut oaspeților: Moldovan Andrei a trimis în brațele lui Blaga de la 30 de metri. Unirea a fost mai prezentă, în primele 15 minute, în careul Avântului, însă fundașii oaspeților au fost la post. Truță a lovit bara transversală în minutul 14, pentru ca mai apoi lovitura liberă executată de pe partea dreaptă de Ungur să fie respinsă cu greu de apărătorii Unirii. Dejenii au avut prima mare ocazie de gol de-abia în minutul 22, atunci când Cerquetani a centrat excelent în careul mare, Crăciun a ieșit pe sub minge, însă Moldovan nu a profitat de situație. Aceeași fază s-a ”repetat” în minutul 32, doar că Florin Pop a fost cel care a centrat, portarul Crăciun a scăpat mingea din brațe, iar Moldovan a fost din nou lipsit de inspirație în fața porții. Două minute mai târziu, Paul Bogdan a pasat excelent la marginea careului mic, însă Boroștean a șutat în piciorul unui fundaș și a ratat o ocazie uriașă pentru Unirea. Și Găbruș și-a încercat norocul de la 30 de metri, mingea s-a dus însă peste poartă. Până la pauză, oaspeții au mai avut o lovitură liberă de la 30 de metri, Moldovan a șutat pe lângă bara din stânga, ultima ocazie fiind ”semnată” de Dezsi, în prelungiri. Acesta a primit în fața porții, însă șutul său puternic (trimis pe principiul ”să rupem plasa”) a mers mult peste poartă.

După reluare, Vlad Pop a lovit balonul cu capul, după un corner de pe dreapta, și Crăciun a respins cu greu în bară, pentru ca după numai câteva secunde același Vlad Pop să trimită în brațele goalkeeper-ului de la Avântul. În minutul 50, Boroștean a șutat de la 30 de metri, mingea a fost deviată în corner. Oaspeții au ratat o ocazie uriașă prin Merdariu, în minutul 55. Moldovan a executat un corner de pe stânga, Merdariu a venit bine din linia a doua și a lovit balonul cu capul, peste poartă. În minutul 66, Suci a reușit o foarfecă spectaculoasă, deși era marcat de doi fundași ai Unirii, portarul Unirii fiind însă la post. Până la final doar oaspeții au mai contat în atac. Dezsi a trimis de la 35 de metri peste poartă, Ungur a executat o lovitură liberă de la 35 de metri pe lângă bara din dreapta a lui Blaga, pentru ca în minutul 88, Gergely să paseze excelent pentru Moldovan, acesta din urmă trimițând cu capul peste bara transversală.

Unirea Dej – CSM Avântul Reghin s-a încheiat 0-0. Dejenii merg etapa viitoare la FC Zalău, în timp ce Reghinul primește vizita formației Gloria Progresul.

FC Unirea Dej: 1. Blaga, 2. Cerquetani, 5. Vlad Pop, 13. Bud, 3. Plaian, 7. Bogdan, 18. Blaj, 10. Găbruș, 8. Florin Pop, 19. Boroștean, 9. Moldovan Andrei. Rezerve: 22. Sabo, 17. Itu Cristian, 12. Coc, 6. Kovacs, 20. Băieșu, 11. Ciprian Pop, 14. Gherghel. Antrenor: Eusebio Șuvagău.

CSM Avântul Reghin: 33. Crăciunm 3. Ința, 4. Dan Răzvan, 5. Merdariu, 17. Echim, 10. Moldovan Andrei, 6. Ungur, 8. Truța, 11. Tuzeș, 20. Dezsi, 18. Suci. Rezerve: 1. Negru, 19. Stoica, 16. Csog, 7. Gergely, 2. Dumbrăvean, 9. Moldovan Octavian. Antrenor: Andrei Emyedi.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More