Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Unirea Dej a câștigat cu 3-1 meciul cu ”U” Cluj

0 147

Formația pregătită de Marius Dascălu și Tibi Szilagyi s-a impus cu 3-1 într-un meci disputat azi în deplasare la Cluj-Napoca.

Primul meci din acest an pentru echipa de volei masculin a Unirii Dej a adus și prima victorie în 2018 în campionatul Diviziei A1 la volei masculin.

Partida din Sala Sporturilor ”Horia Demian” a început sub dominația dejenilor, care au controlat mai bine jocul și au cucerit primul set al meciului cu 25-21.

Același scor s-a înregistrat și la finalul setului secund, doar că de această dată clujenii s-au impus, egalând astfel situația la seturi.

Formația dejeană și-a revenit însă destul de repede, iar în runda a treia a meciului a preluat frâiele jocului, a fost mai atentă la finalizare și a reușit să se impună cu 25-22.

Ultimul set al întâlnirii a fost complet dominat de dejeni, care și-au adjudecat runda la 10 puncte diferență (15-25), obținând astfel victoria și toate cele trei puncte puse în joc.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More