Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Unirea Dej a câștigat primul meci la Baia Mare în Cupa României

0 48

Explorari Baia Mare - Unirea Dej playoff meci 3 Baia Mare (6)

CS Unirea Dej a disputat vineri la Baia Mare meciul tur din faza I a Cupei României, câștigând în fața celor de la Explorări cu 3-1.

Dejenii au început în forță meciul, reușind să se distanțeze pe tabelă încă dinainte de primul time-out tehnic, pentru ca să-și adjudece primul set cu 25-19.

Băimărenii au revenit însă în setul al doilea, pe care l-au controlat aproape în întregime. La 21-21 Unirea a avut șansa să ia setul, însă Explorări a fost echipa mai pragmatică și a egalat situația la seturi cu patru puncte consecutive.

După 25-21 în setul al doilea, Unirea a tras tare în setul următor. A condus pe tabelă până spre final, însă maramureșenii au revenit și apoi au egalat la 21. Baia Mare a irosit trei mingi de set, unul care s-a dus în prelungiri și a fost câștigat până la urmă de Unirea cu 28-26.

Demoralizați, jucătorii echipei gazdă n-au mai dat randament în setul al patrulea, unul controlat în întregime de dejeni, care s-au impus cu 25-21, stabilind astfel și scorul final al meciului tur, 3-1 pentru Unirea.

Meciul retur din această dublă manșă, partidă care ar fi trebuit să se joace la Dej, se va disputa tot la Baia Mare. Pentru a se califica în sferturile de finală ale Cupei României, Unirea trebuie să câștige meciul de sâmbătă, sau să piardă cu 3-2. Știința Explorări se poate califica doar dacă se impune cu 3-0, sau după un rezultat de 3-1 să câștige setul de aur suplimentar care se poate juca la finalul meciului.

Explorări Baia Mare: Răileanu, Sangrey, Graham, Neamț, Bălhăceanu, Suson, Balog (libero). Au mai jucat: Socaciu, Klanac, Râpeanu, Olar (libero). Antrenori: Marius Botea și Sorin Pop

Unirea Dej: Dascălu, Ilic, Miroslavjevic, Coasă, Didorciuc, Dincă, Kantor (libero). Antrenor: Victor Lazăr

Au arbitrat: Marius Lazăr și Daniel Hadade. Ovservator: FRV Gheorghiță Mitrașca (Zalău).

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More