Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Unirea Dej a câștigat primul meci la Cupa Explorări

0 325

Unirea Dej - VCM LPS Piatra Neamt - turneu Dej sept 2014 (9)

După ce săptămâna trecută a obținut trei victorii din trei meciuri jucate, câștigând Cupa Unirea la volei masculin, Unirea Dej a debutat cu dreptul și la Cupa Explorări.

Echipa antrenată de Victor Lazăr se află în plină campanie de pregătire a noului sezon voleibalistic. Dejenii au câștigat tot ce se putea la turneul amical organizat la Dej săptămâna trecută, iar în aceste zile se află la Baia Mare, la un nou turneu de meciuri amicale.

În prima partidă de la Cupa Explorări, Unirea Dej a jucat cu Phoenix Șimleu Silvaniei, o altă echipă cu pretenții din Divizia A1. Meciul a fost unul foarte echilibrat și spectaculos. Dejenii au câștigat primele două seturi la 21 și 22, pentru ca apoi să le cedeze pe următoarele două la 24 și 16. Unirea s-a mobilizat exemplar în setul decisiv, pe care l-a câștigat cu 15-4, trecându-și astfel în cont prima victorie la turneul de la Baia Mare.

În celălalt meci disputat vineri Explorări Baia Mare a învins pe Gorter Kecskemet cu 3 – 2 (16, -22, 21, -18, 12).

Sâmbătă, Unirea Dej are programat meciul cu gazdele de la Știința Explorări Baia Mare, pentru ca duminică să încheie turneul cu meciul împotriva ungurilor de la Gorter Kecskemet.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More