Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Unirea Dej a câștigat un punct în deplasare la Baia Mare – FOTO/VIDEO

0 81

După o victorie în Cupa României cu ”U” Cluj și o victorie în prima etapă a campionatului Diviziei A1 cu Dinamo, Unirea Dej a fost aproape de un nou succes în depalsare la Baia Mare. Dejenii au fost învinși, însă, în cinci seturi, dar au câștigat un punct.

Primul set al meciului din Sala Sporturilor ”Lascăr Pană” a fost unul extrem de echilibrat. Unirea a avut avantaj minim la primul time-out tehnic, reușind să se distanțeze la trei puncte la al doilea timp de odihnă. Știința Explorări însă a tras tare pe final, a egalat la 22, pentru ca apoi să se desprindă în învingătoare cu 25-23.

Echipa pregătită de Marius Dascălu și Tibor Szilagyi și-a revenit însă destul de repede, la jumătatea setului al doilea, deși la începutul rundei gazdele conduceau ostilitățile pe tabelă (8-6). O serie incredibilă de puncte a dejenilor, cu Mihai Coasă la serviciu, a făcut ca Unirea să conducă la al doilea time-out tehnic (12-16), pentru ca apoi oaspeții să se desprindă la 13-19 și să câștige setul cu 18-25.

Deși băimărenii au început mai bine setul al treilea, tot dejenii au fost mai prezenți în joc, scorul evoluând de la 7-8 și 14-16 la 24-26, ultimul punct al setului fiind câștigat de Silviu Suson direct din serviciu.

Setul al patrulea părea să fie tot în mâinile Unirii Dej, care a condus, mai întâi la 6-8, apoi la 8-11. Știința Explorări a egalat însă la 14, iar la al doilea timp de odihnă avea avantaj de 2 puncte, pentru ca în final să câștige setul cu 25-22, trimițând astfel meciul în decisiv.

Aici, dejenii și-au pierdut concentrarea, au greșit mult atât la preluare cât și la serviciu, astfel că băimărenii au ieșit triumfători și au câștigat cu 15-13, luând totodată victoria meciului cu 3-2.

Unirea Dej rămâne totuși cu un punct din acest meci disputat în deplasare, iar etapa viitoare așteaptă vizita celor de la ”U” Cluj, meci programat miercuri, 18 octombrie, de la ora 18, în Sala Sporturilor din Dej.

https://www.facebook.com/pg/Someseanul/photos/?tab=album&album_id=1634768796585881

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More