Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Unirea Dej caută prima victorie din noul sezon mâine la Baia Mare

0 29

VOLEI Unirea Dej-Dinamo etapa 2 2014 (12)

CS Unirea Dej va disputa sâmbătă, de la ora 17, al treilea meci din noul sezon al Diviziei A1 la volei masculin în deplasare, în compania celor de la Știința Explorări Baia Mare.

După ce în primele două etape n-a reușit să câștige nici măcar un set, formația antrenată de Victor Lazăr, aflată pe ultimul loc al clasamentului, se deplasează la Baia Mare în căutarea primei victorii din acest sezon.

Pentru cele două formații aceasta este a șasea întâlnire in ultimele două luni. Unirea Dej a înregistrat trei victorii (ultimele două în optimile Cupei României), în timp ce Știința Explorări a câștigat două meciuri, ambele întâlniri amicale.

Meciul va fi arbitrat de bucureștenii Bogdan Stoica și Benone Vișan, iar observator din partea Federației Române de Volei va fi Vasile Dușa, din Zalău.

”Din păcate, nu arătăm foarte bine în acest început de campionat. Deși în turneele de pregătire am avut rezultate bune, chiar foarte bune, se pare că primii adversari întâlniți în campionat ne-au pus mari probleme. Ne dorim ca pe viitor să remediem ce se poate remedia, să începem să acumulăm seturi, să acumulăm puncte, pentru că altfel avem o problemă.

La cum este campionatul în acest an nu poți să spui foarte multe. Pentru că fiecare meci este greu în acest an. Dacă în alți ani mai erau meciuri în care mai aveai, să spunem, un moment de respiro, în acest an fiecare meci este foarte greu. Sunt echipe care s-au întărit considerabil, sunt echipe care au investit foarte mulți bani și noi, din păcate, se pare în acest moment că am slăbit față de echipa de anul trecut. Toate echipele care au fost anul trecut în spatele nostru în clasament s-au întărit foarte mult, și-au adus internaționali români sau străini.

Întotdeauna meciurile cu Baia Mare au fost aparte. Baia Mare, după eliminarea din Cupa României, și-a mai adus un jucător pe un post deficitar, astfel că meciul de sâmbătă nu va semăna sub nici o formă cu meciul din Cupa României. Din păcate pentru noi sunt echipe care au posibilități, echipe care-și pot schimba trei-patru jucători oricând”, a declarat pentru Someșeanul.ro antrenorul Victor Lazăr.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More