Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Unirea Dej cere 200.000 de euro pentru transferul lui Papp la Chievo

0 35

Paul Papp s-a transferat in vara lui 2012 de la FC Vaslui la Chievo Verona pe suma de 1,5 milioane de euro. Clubul care l-a format, Unirea Dej, solicita un procent din suma de transfer a fundasului.

 

Paul Papp a plecat de la Unirea Dej la FC Botosani in anul 2008, de aici traseul jucatorului de nationala ajungand la FC Vaslui. Suma de transfer la clubul vasluian a fost de 500.000 de euro, bani din care Unirea Dej a primit 30%. Dupa transferul la FC Vaslui, FC Botosani urma sa primeasca 10% dintr-un eventual transfer al fundasului la alta echipa, iar acest moment a venit in vara anului trecut, cand fotbalistul s-a mutat la Chievo.

Botosaniul a primit 10% din transferul lui Papp la Chievo de la FC Vaslui, dar Unirea Dej solicita in continuare 30% si din cele 10 procente ale botosanenilor. „Ne cer bani de fiecare data cand Papp se transfera in alta parte”, a declarat finantatorul FC Botosani, Valeriu Iftimie, care recunoaste ca se judeca deja cu clubul de pe Somes pentru suma de 200.000 de euro.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More