Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Unirea Dej a clacat și în fața celor de la Știința Bacău – FOTO/VIDEO

0 57

Două echipe apropiate ca valoare dar și ca poziție în clasament, Unirea Dej și Știința Bacău s-au întâlnit azi în Sala Sporturilor din Dej, într-un meci din cadrul etapei a VI-a a fazei a II-a din Divizia A1 la volei masculin.

Unirea Dej, aflată pe locul 4 în grupa locurilor 7-12 n-a făcut față presiunii făcute în meci de Știința Bacău, formație aflată pe locul 3 în aceeași grupă.

Partida de la Dej a început cu un set destul de echilibrat, o primă rundă pe care elevii lui Stewart Bernard au avut-o în mână, până spre final când au clacat. Oaspeții au reușit să echilibreze scorul și să treacă chiar în avantaj, izbutind până la urmă să încheie setul la 28-30.

Dejenii au avut o zvâcnire de orgoliu în setul al doilea, când au servit cu mai multă precizie și au făcut greșeli mai puține, reușind să egalizeze scorul al seturi, după 25-21.

Următoarele două seturi, însă, au fost controlate autoritar de formația vizitatoare, care a câștigat setul trei la 12 și pe ultimul la 16, câștigând astfel destul de facil meciul cu 3-1.

Pentru Unirea Dej urmează un nou meci pe teren propriu, sâmbătă 8 aprilie, dela ora 17, în Sala Sporturilor din Dej, cu VCM LPS Piatra Neamț.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More