Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Unirea Dej – CSC Sânmartin 0-0. Primul punct obținut de dejeni – GALERIE FOTO

0 41

Unirea Dej - Sanmartin fotbal (7)

Clubul de fotbal Unirea Dej a reușit să obțină primul punct în această nouă ediție de campionat, după 0-0 pe teren propriu cu CSC Sânmartin. Partida, care a contat pentru etapa a II-a a seriei a V-a din Liga a III-a, s-a disputat în această după-amiază cu începere de la ora 17.

Prima ocazie de gol le-a aparţinut oaspeţilor, în minutul 5, când şutul lui Ghilea de la 10 metri a fost reţinut de Blaga. Două minute mai târziu, Popescu a pasat excelent pentru același Ghilea, fotbalistul celor de la Sânmartin a rămas singur cu portarul, dar a trimis foarte slab. Uniriștii au ripostat prin lovitura liberă executată de Găbruș, faza găsindu-i în dificultate pe apărătorii oaspeților. Minutul 13 a fost cu ghinion pentru Popescu. Singur, singurel în careul dejenilor a lovit mingea cu capul, dar a ratat ținta.

O fază aproape identică s-a petrecut și în celălalt careu, 20 de minute mai târziu. ”Protagonist” a fost Moldovan, uniristul, singur și el în careu, a trimis cu capul puțin pe lânga poarta apărată de Ghilea. Același Moldovan a reușit să înscrie cu capul în minutul 43, dar golul a fost anulat pentru offside. Tot pe finalul primei reprize, sărbătoritul Paul Bogdan a scăpat singur cu goalkeeper-ul oaspeților, a trimis puternic, dar șutul său a mers pe lângă bara din stânga portarului.

În actul secund, Arsenie a fost la un pas de un gol spectaculos. Acesta a încercat un lob de la nu mai puțin de 40 de metri, portarul dejenilor respingând cu mare dificultate în corner. În minutul 60, Găbruș și-a încercat norocul cu un șut-centrare, balonul s-a scurs pe lângă poartă. Cinci minute mai târziu, căpitanul Unirii a executat scurt o lovitură liberă din poziție centrală, șutul puternic al lui Rus fiind parat cu greu de Ghilea. Lobonț (’68) și Todea (’75) puteau înscrie pentru CSC Sânmartin, fără succes însă pe tabela de marcaj.

De cealaltă parte, în minutul 80, Gherghel (sărbătorit și el) a pasat foarte bine pentru decarul dejean, dar acesta din urmă nu a mai ajuns la minge și a ratat o șansă mare de a marca. Ultima ocazie a meciului le-a aparținut tot gazdelor. Găbruș a executat (și de această dată) scurt o lovitură liberă către Rus, șutul acestuia fiind respins cu noroc de portarul din Sânmartin. Au urmat trei schimbări făcute la trecerea timpului, iar după cele 3 minute de prelungiri, la final, tabela de marcaj a indicat scor alb: 0-0.

FC UNIREA DEJ: 1. Blaga, 12. Coc, 5. Pop Vlad, 13. Bud, 3. Plaian, 8. Rus, 10. Găbruș (C), 7. Paul Bogdan (’86 Băieşu), 18. Blaj, 14. Gherghel (’92 Itu C.), 9. Moldovan. Rezerve: 22. Sabo, 17. Băieșu, 2. Papp Alex, 15. Itu Cătălin, 16. Tăuț, 6. Prodan. Antrenor: Eusebiu Șuvagău.

CSC SÂNMARTIN: 12. Ghilea, 4. Mintaș, 8. Novak, 10. Todea (’81 Zadori), 11. Ghilea Ovidiu (’52 Lobonţ), 12. Jurca (’70 Pantea), 14. Cura, 15. Popescu, 18. Morar, 21. Olar (’86 Matei), 22. Arsenie. Rezerve: 1. Verdeș, 5. Cervinschi, 6. Matei, 7. Pantea, 9. Zadori, 17. Lobonț, 20. Mangra. Antrenor:  Florin Farcaș.

Brigada de arbitri a fost formată din Adrian Şuta, Stelian Slabu şi Pavel Cojocaru.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More