Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Unirea Dej – CSM Sighetu Marmației, azi pe stadionul municipal Dej

0 44

Unirea Dej - FCM Baia Mare fotbal (8)

FC Unirea Dej dispută azi, de la ora 15:00, primul meci oficial sub comanda unui nou antrenor. Gheorghe Barbu a preluat oficial banca tehnică a echipei dejene de la Eusebiu Șuvagău.

Pentru Gheorghe Barbu, meciul de azi reprezintă și un prim test cu un adversar extrem de puternic, echipa din Sighet fiind ocupanta locului 3 în clasament, în timp ce Unirea se află cu 10 locuri mai jos.

Conform președintelui clubului de fotbal Unirea Dej, Mircea Itu, Gheorghe Barbu a semnat un contract cu echipa dejeană valabil până în vara acestui an.

”Avem un contract valabil doar până la finalul sezonului, cu posibilitate de prelungire. Pentru că nu știm ce se va întâmpla cu echipa din sezonul competițional viitor, dacă vom mai avea finanțare de la bugetul local. În cazul în care lucrurile merg bine, Barbu va rămâne la Unirea Dej și în sezonul următor”, a declarat Mircea Itu pentru Someșeanul.ro.

În ceea ce-l privește pe Eusebiu Șuvagău, așa cum s-a mai întâmplat și în alte rânduri, acesta va prelua una dintre grupele de juniori ale Unirii Dej, fiind ținut în permanență în ultimii ani ca tehnician de rezervă pentru echipa de seniori.

Gică Barbu nu este la prima experiență pe banca Unirii Dej, echipă pe care a mai antrenat-o și în trecut. Între timp, tehnicianul a mai antrenat la Mureșul Deva, echipa secundă a Universității Cluj, sau FCM Reșița.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More