Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Unirea Dej, cu un pas în turul 3 al Cupei Challenge, după 3-1 cu TTU Tallinn – FOTO/VIDEO

0 63

VOLEI Unirea Dej - TTU Tallinn meci 1 COREGRAFIE SUPORTERI (1) - Copy

CS Unirea Dej s-a impus mai ușor decât o arată scorul în manșa tur a dublei confruntări cu estonienii de la TTU Tallinn.

Cu tribunele aproape pline și o atmosferă demnă de un meci european, elevii lui Victor Lazăr și Tibor Szilagyi și-au permis să facă și spectacol pentru spectatori.

Primul set a început sub semnul echilibrului, până când dejenii au luat pulsul jocului și al adversarilor. Unirea s-a distanțat pe tabelă dinaintea primului time-out tehnic, iar până la 25-22 n-au mai cedat avantajul.

Setul al doilea s-a dovedit mult mai strâns. Cele două formații au mers umăr la umăr, de la 9-9, la 18-18 și chiar la 24-24, când dejenii au avut șansa să ia setul, însă liberoul Unirii a greșit decisiv și setul a fost adjudecat de echipa din Estonia.

Victor Lazăr a făcut imediat schimbarea în startul setului al treilea, liberoul Horațiu Gavriș fiind înlocuit cu Vlad Kantor. Unirea însă nu și-a revenit, decât treptat. TTU Tallinn a condus ostilitățile până aproape spre final, când Unirea a reușit să egaleze la 21 și apoi să câștige setul cu 25-22.

Cel de-al patrulea set, și ultimul, a fost la discreția gazdelor. Dejenii au condus confortabil încă de la primele mingi, iar spre final de set și-au permis să ”se joace” la spectacol, aspect care însă a adus puncte în dreptul oaspeților. Până la urmă, deși echipa din Estonia s-a apropiat amenințător, n-a reușit să trimită meciul în setul decisiv și Unirea s-a impus cu 25-23.

Vedeți aici cum s-a desfășurat meciul LIVE și evoluția scorului

”Este doar o victorie. mai avem și mâine un meci. Sper ca și mâine să reușim să câștigăm cel puțin două seturi pentru a ne putea califica în turul următor. A fost un meci pe care ni l-am făcut greu în anumite momente prin greșeli neforțate și, astfel, am adus de fiecare dată adversarul în joc. Cred că este o echipă bună echipa din Tallinn, dar o echipă pe care, dacă joci constant, o poți învinge”, a declarat pentru Someșeanul.ro după meci Victor Lazăr.

Mai multe declarații, dar și imagini video cu atmosfera și secvențe de la finalul fiecărui set puteți vedea în materialul video următor.

https://www.facebook.com/album.php?fbid=818708538191915&id=467241263338646&aid=1073741911

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More