Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului
Itu sarbatori

Unirea Dej, cu un pas în turul 3 al Cupei Challenge, după 3-1 cu TTU Tallinn – FOTO/VIDEO

0 36

VOLEI Unirea Dej - TTU Tallinn meci 1 COREGRAFIE SUPORTERI (1) - Copy

CS Unirea Dej s-a impus mai ușor decât o arată scorul în manșa tur a dublei confruntări cu estonienii de la TTU Tallinn.

Cu tribunele aproape pline și o atmosferă demnă de un meci european, elevii lui Victor Lazăr și Tibor Szilagyi și-au permis să facă și spectacol pentru spectatori.

Primul set a început sub semnul echilibrului, până când dejenii au luat pulsul jocului și al adversarilor. Unirea s-a distanțat pe tabelă dinaintea primului time-out tehnic, iar până la 25-22 n-au mai cedat avantajul.

Setul al doilea s-a dovedit mult mai strâns. Cele două formații au mers umăr la umăr, de la 9-9, la 18-18 și chiar la 24-24, când dejenii au avut șansa să ia setul, însă liberoul Unirii a greșit decisiv și setul a fost adjudecat de echipa din Estonia.

Victor Lazăr a făcut imediat schimbarea în startul setului al treilea, liberoul Horațiu Gavriș fiind înlocuit cu Vlad Kantor. Unirea însă nu și-a revenit, decât treptat. TTU Tallinn a condus ostilitățile până aproape spre final, când Unirea a reușit să egaleze la 21 și apoi să câștige setul cu 25-22.

Cel de-al patrulea set, și ultimul, a fost la discreția gazdelor. Dejenii au condus confortabil încă de la primele mingi, iar spre final de set și-au permis să ”se joace” la spectacol, aspect care însă a adus puncte în dreptul oaspeților. Până la urmă, deși echipa din Estonia s-a apropiat amenințător, n-a reușit să trimită meciul în setul decisiv și Unirea s-a impus cu 25-23.

Vedeți aici cum s-a desfășurat meciul LIVE și evoluția scorului

”Este doar o victorie. mai avem și mâine un meci. Sper ca și mâine să reușim să câștigăm cel puțin două seturi pentru a ne putea califica în turul următor. A fost un meci pe care ni l-am făcut greu în anumite momente prin greșeli neforțate și, astfel, am adus de fiecare dată adversarul în joc. Cred că este o echipă bună echipa din Tallinn, dar o echipă pe care, dacă joci constant, o poți învinge”, a declarat pentru Someșeanul.ro după meci Victor Lazăr.

Mai multe declarații, dar și imagini video cu atmosfera și secvențe de la finalul fiecărui set puteți vedea în materialul video următor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More