Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Unirea Dej a debutat cu victorie la turneul amical de la Piatra Neamț

0 44

Unirea Dej - VCM LPS Piatra Neamt - turneu Dej sept 2014 (13)

Voleibaliștii Unirii Dej au câștigat primul meci din cadrul Cupei Municipiului Piatra Neamț la volei masculin, turneu de meciuri amicale ce se desfășoară în aceste zile în Moldova.

În primul meci al turneului, Unirea Dej a întâlnit chiar echipa gazdă a competiției, pe care a învins-o cu 3-1 (19-25, 27-25, 25-23, 25-19).

În celălalt meci disputat în prima zi la Cupa Municipiului Piatra Neamț, echipa ucraineană Lvov a învins Tricolorul Ploiești cu 3-0.

Azi, de la ora 16:00, Unirea Dej va juca împotriva celor de la Tricolorul Ploiești, pentru ca duminică, în ultima zi a turneului, dejenii să-i întâlnească pe ucrainenii de la Lvov.

Pentru formația pregătită de Victor Lazăr acesta este al treilea turneu amical din această toamnă. Unirea Dej a câștigat turneul de la Dej (la care au mai participat Știința Explorări Baia Mare, Universitatea Cluj și LPS Piatra Neamț) și a terminat pe locul 2 Cupa Explorări (turneu câștigat de cei din Baia Mare, la care au mai participat Phoenix Șimleu Silvaniei și ungurii de la Kecskemet)

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More