Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Unirea Dej debutează sâmbătă în playoff cu Explorări Baia Mare. Se așteaptă o sală roșie și incandescentă

0 38

Cel mai strâns duel din playoff-ul Diviziei A1 la volei masculin va debuta sâmbătă în Sala Sporturilor din Dej, unde Unirea Dej primește vizita celor de la Știința Explorări Baia Mare. Ocupanta locului 4 la finalul sezonului regulat va lupta în primul meci din playoff în fața propriilor suporteri cu ocupanta locul 5 din clasament.

Cele două echipe, Unirea Dej și Explorări Baia Mare, au terminat sezonul regulat cu același număr de puncte, 38, fiind departajate doar de setaveraj.

Oficialii Unirii Dej își doresc ca Sala Sporturilor să fie plină sâmbătă de la ora 17:00 și au o rugăminte pentru suporterii dejeni și iubitorii sportului care vor susține echipa din tribune.

C.S.Unirea Dej îi roagă pe cei ce vor veni la meci, pe cât posibil, să aibă un obiect de îmbrăcăminte roșu pe ei. Noi vom juca în roșu și cred că ar fi frumos să avem o sală cât mai roșie.”, a spus Victor Lazăr pentru Someșeanul.ro înainte de duelul cu rivalii din Baia Mare.

În prima fază din playoff se va juca după sistemul cel mai bun din trei meciuri, partidele fiind programate în 9, 13 și 17 martie. Primul și al treilea meci, se vor disputa pe terenul echipei mai bine clasate la finalul sezonului regulat, adică Unirea Dej. A treia întâlnire va avea loc doar dacă după primele două meciuri cele două echipe au fiecare câte o victorie.

Meciul de sâmbătă (ora 17.00), dintre Unirea Dej și echipa din Baia Mare va fi arbitrat de Nicolae Cristea (Cluj Napoca) și Gheorghiță Mitrașca (Zalău), iar observator FRV va fi președintele federației, Gheorghe Vișan.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More