Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Unirea Dej a făcut spectacol și a luat un punct Tricolorului Ploiești – VIDEO

0 176

CS Unirea Dej a pierdut la limită azi, pe teren propriu, partida cu Tricolorul Ploiești, care s-a disputat în avans, în cadrul etapei a XXII-a a Diviziei A1 la volei masculin.

În fața unor tribune aproape pline, echipa pregătită de Marius Dascălu și Tibi Szilagyi a ținut piept eroic echipei aflată în prezent pe locul secund al clasamentului, dejenii jucând pe viață și pe moarte în fața unei echipe care aspiră la câștigarea titlului.

La fel cum și-a obișnuit suporterii la ultimele partide, Unirea Dej a început excelent meciul, dominând finalul primului set al întâlnirii, pe care Unirea l-a câștigat cu 25-21.

Setul al doilea a aparținut însă oaspeților, care s-au distanțat destul cât să joace liniștiți finalul rundei și să se impună cu 20-25.

În setul al treilea, dejenii au avut parte de un joc mult mai precis, cu un serviciu exact și o preluare mai bună, astfel că jocul a fost extrem de echilibrat. Unirea a avut avantaj de 2-3 puncte în prima jumătate a setului, dar a fost egalată la 15, moment în care ploieștenii au preluat frâiele jocului. Spre final tabela a arătat 21-21, însă tot oaspeții au fost cei care au punctat și au câștigat la limită cu 23-25.

Încurajați de un public frenetic, dejenii nu au dezarmat, iar în setul al patrulea au defilat pe teren. Unirea a jucat aproape perfect setul, reușind în final să se impună cu 25-17, împingând meciul în setul decisiv.

Ultimul set s-a jucat pe muchie de cuțit, cele două formații mergând umăr la umăr până când au împins meciul în prelungiri. Aici, experiența oaspeților și-a spus cuvântul, dejenii fiind învinși cu 17-19, însă cu toate că au pierdut meciul au fost aplaudați în picioare de mulțimea de suporteri aflată azi în Sala Sporturilor din Dej.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More