Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Unirea Dej a fost învinsă din nou la Ploiești în play-off

0 29

După un prim meci pierdut în deplasare și o victorie, sâmbătă pe tern propriu, în a doua întâlnire, Unirea Dej spera că poate să scoată un nou rezultat bun în deplasarea de miercuri de la Ploiești. Acesta a fost ultimul meci din cadrul semifinalelor turneului pentru locurile 5-8 ale Diviziei A1 la volei masculin.

Însă dejenii s-au văzut nevoiți să părăsească terenul învinși, deși au luptat din greu pentru accederea în finala turneului pentru locurile 5-6 din campionat.

Primul set al întâlnirii a aparținut oaspeților, cu 25-22, pentru ca apoi Unirea să egaleze situația la seturi, cu 20-25 în a doua rundă. Cel de-al treilea set al meciului a fost decis abia în prelungiri, Tricolorul trecând iar în avantaj pe tabelă cu 26-24, gazdele reușind să câștige meciul cu un ultim set câștigat la 12.

Cu scorul general 2-1 în favoarea sa echipa din Ploiești va juca în finala pentru locurile 5-6 ale Diviziei A1, în timp ce Unirea Dej va juca în finala pentru locurile 7-8, cu învinsa din confruntarea dintre Volei Club Caransebeș și CSM București.

Finala pentru locurile 7-8 se joacă în sistemul „cel mai bun din trei partide”, pe 16, 23 și 27 aprilie 2016

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More