Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Unirea Dej învinge Viitorul Ulmeni și îi ia locul în clasament – FOTO/VIDEO

0 1

FC Unirea Dej a reușit azi o dublă victorie în fața maramureșenilor de la Viitorul Ulmeni pe care i-a învins cu 2-0 și le-a ”furat” și locul din clasament.

O vreme perfectă pentru fotbal, azi la Dej, care, din păcate, n-a adus în tribunele Stadionului municipal mai mulți spectatori decât în mod obișnuit.

Fără antrenor principal pe bancă, dar coordonată de Costel Bădan, Unirea Dej a reușit un meci bun azi pe municipalul dejean, partida fiind una alertă, presărată de faze în viteză și ocazii de gol.

Dejenii și-au făcut meciul ușor încă din primul sfert de oră, după ce Stefan Ferhaoui a reușit deschiderea scorului în minutul 15. Cu avantajul minim al unui gol, dar și cu avantajul terenului propriu, gazdele și-au construit liniștite jocul, contracarând tentativele timide de atac ale oaspeților.

Repriza a doua s-a desfășurat și ea mai mult în jumătatea de teren a maramureșenilor, care n-au reușit să se apropie amenințător de poarta Unirii. Iar pentru ca situația să fie clară și rezultatul să nu dea loc de comentarii, în minutul 72 Paul Bogdan a majorat avantajul dejenilor cu un șut simplu din marginea careului mic, după ce primise o pasă excelentă de la Ferhaoui de pe partea stângă.

Unirea s-a impus astfel cu 2-0 și a urcat pe locul 9 al clasamentului Seriei a V-a, chiar în locul celor de la Viitorul Ulmeni.

Comentarii