Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Unirea Dej, învinsă acasă de Volei Club Caransebeș

0 56

Aflată pe locul 4 al clasamentului locurilor 7-12 din campionatul intern, Unirea Dej a întâlnit azi, pe teren propriu, formația Volei Club Caransebeș, în cadrul etapei a V-a din cadrul turneului 7-12.

Echipa antrenată de Stewart Bernard a reușit să câștige doar un set din această întâlnire, una destul de echilibrată de altfel și care putea avea orice deznodământ după cum a arătat jocul.

Oaspeții au început mai bine meciul, astfel că după 20-25 în primul set Caransebeșul conducea cu 1-0 scorul la general. Unirea Dej a revenit însă frumos în joc în setul secund și a fost chiar aproape să câștige setul, pe final conducând cu 25-24 și 26-25, însă oaspeții au tras mai tare și s-au impus cu 28-26, desprinzându-se la 2-0.

Echipa din Dej n-a cedat însă și a turat motoarele în setul al treilea, pe care l-a câștigat la mare diferență de puncte, cu 25-17.

Setul al patrulea a decurs cum nu se poate mai prost pentru echipa dejeană până la al doilea time-out tehnic. Astfel, echipa din Caransebeș s-a desprins la 23-12 și părea că se va impune cu mare ușurință. O tresărire de orgoliu a Unirii, susținută puternic din tribune, a făcut ca echipa din Dej să câștige apoi 10 puncte consecutive. Însă oaspeții și-au făcut până la urmă cele două puncte necesare câștigării setului, după ce Unirea egalase scorul la 24. Caransebeșul s-a impus în final cu 26-24, câștigând astfel meciul cu 3-1.

Pentru Unirea Dej urmează un nou meci pe teren propriu, cel programat miercuri, 5 aprilie, cu Știința Bacău.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More