Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Unirea Dej își întărește lotul cu un jucător brazilian, înainte de startul sezonului în Cupa României

0 209

Doar câteva zile ne mai despart de startul noului sezon și de primul meci oficial al Unirii Dej, care va avea loc sâmbătă, 8 octombrie.

Cu un lot remaniat, având în componență șase jucători cu vârste sub 23 de ani, dar și cu un antrenor nou la timonă, Unirea Dej speră la o comportare cât mai bună în noul sezon.

Unirea Dej a definitivat lotul cu care va începe sezonul 2016-2017 în campionatul intern și Cupa României la volei masculin.

După despărțirile din această vară (Rocamora, Veselinovic, Dincă, Gemănariu și Micic), Unirea Dej s-a despărțit și de Ionuț Baciu. Cele două părți au ajuns la un acord privind rezilierea acordului de joc al jucătorului, după o accidentare care l-a ținut departe de teren mai multe luni, dar și ținând cont de sosirea lui Eduard Catrina.

La capitolul veniri s-au bifat mai multe transferuri (Isek, Tofan, Catrina, Săvan, Chisleacov), jucători anunțați deja.

Ultimul transfer s-a perfectat ieri, Cristiano Franco Ferreira fiind ultima achiziție a dejenilor.

Jucătorul brazilian în vârstă de 32 de ani a venit de o săptămână în probe la Unirea Dej și a semnat ieri un contract valabil 8 luni.

Primul meci oficial, contra echipei Banatul Caransebeș, va conta pentru Cupa României, și este programat  sâmbătă, 8 octombrie, de la ora 17:00, în Sala Sporturilor din Dej.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More