Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Unirea Dej joacă împotriva Avântului Bârsana în faza a doua a Cupei României

1 48

Steaua Bucharest's players celebrate with the trophy after winning their Romanian Cup final soccer match against Dinamo Bucharest in Brasov

FC Unirea Dej va întâlni echipa Avântul Bârsana în faza a doua a Cupei României, într-un meci programat în deplasare, miercurea viitoare.

Trei echipe clujene vor evolua în faza a doua a Cupei României la fotbal, ediția 2013-2014, meciurile fiind programate în 31 iulie. Astfel, Unirea Dej va juca în deplasare la Avântul Bârsana, Seso Câmpia Turzii va evolua pe terenul celor de la Viitorul Lechința, iar Sănătatea Cluj joacă în deplasare la Performanța Alba-Iulia.

Sistemul din această fază a Cupei României prevede că echipa care câștigă acest meci se califică în faza următoare. Câștigătoare se stabilește în urma rezultatului favorabil din primele 90 de minute de joc, iar în caz de egalitate se vor dispua prelungiri, iar apoi, dacă egalitatea se menține, se va trece la executarea loviturilor de la 11 metri.

Faza a III-a a Cupei României se va disputa miercuri, 14 august, de la ora 17.30, urmând să participe cele 35 de echipe calificate din faza anterioară, respectiv celelalte 3 echipe retrogradate din Liga a II-a, ediţia 2012-2013.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More