Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Unirea Dej luptă cu Explorări Baia Mare pentru calificarea în Cupa Challenge

0 34

Unirea Dej - Explorari Baia Mare volei (1)

După ce a eliminat Phoenix Șimleu Silvaniei în semifinala pentru locurile 5-6 din Divizia A1 la volei masculin, CS Unirea Dej va întâlni Știința Explorări Baia Mare în finala pentru locul 5, loc care duce în acest an în Cupa Challenge.

Unirea Dej a eliminat Phoenix Șimleu Silvaniei, în urma a două victorii, una pe teren propriu și una în deplasare, și va juca pentru locul 5 cu Știința Explorări Baia Mare.

Băimărenii au învins Arcada Galați în dublă manșă, în partidele din faza a doua a playoff-ului și își doresc și ei să prindă locul de cupă europeană. Astfel confruntarea cu Unirea Dej se anunță una acerbă și se va desfășura pe sistemul cea mai bună echipă din cinci meciuri.

Primele două partide din această confruntare se vor desfășura la Dej, pe 11 și 12 aprilie, pentru ca următoarele meciuri să aibă loc în 17 și 18 aprilie la Baia Mare. Dacă mai este cazul, meciul decisiv se va juca în 24 aprilie la Dej.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More