Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Unirea Dej pierde cu Dinamo și în Cupa României

0 42

someseanul-Unirea Dej-Dinamo-Cupa Challenge

După ce duminică a fost învinsă în cinci seturi de Dinamo în meciul din campionatul intern, Unirea Dej a pierdut chiar mai ușor luni după-amiază în fața alb-roșilor în Cupa României.

Meciul tur din faza a II-a a Cupei României, disputat luni în Sala Polivalentă Dinamo din București, n-a fost la fel de strâns ca precedenta întâlnire din Divizia A1 între Unirea Dej și Dinamo. Dejenii au fost obosiți după ce au pierdut cu 3-2 în campionat, cu doar o zi înainte, și n-au izbutit să-și ia revanșa în Cupă.

Deși au început bine meciul, reușind să-și adjudece primul set la 23, voleibaliștii Unirii au cedat treptat terenul, iar în setul al doilea al întâlnirii au fost învinși cu 25-17.

Unirea a avut de două ori șansa să câștige setul al treilea, însă Dinamo a întors soarta setului după 23-24 și 25-26, reușind să se impună cu 28-26. Demoralizați, dejenii n-au mai făcut față în setul al patrulea, reușind doar 10 puncte, față de cele 25 ale gazdelor, care s-au impus astfel cu 3-1.

Meciul retur din această fază a Cupei României între cele două formații este programat în 18 februarie la Dej.

Până atunci, însă, Unirea Dej va juca în campionat, următorul meci fiind programat sâmbătă, 31 ianuarie, în Sala Sporturilor din Dej, unde va primi vizita celor de la Știința Explorări Baia Mare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More