Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Unirea Dej a pierdut în deplasare la Bacău

0 107

CS Unirea Dej a fost învinsă cu 3-1 în deplasare la Bacău, în primul meci din faza a doua a Diviziei A1 la volei masculin, după încheierea sezonului regulat.

După cele 22 de etape din sezonul regulat, participantele la campionat au fost împărțite în două grupe valorice, 1-6 și 7-12, unde vor disputa câte un minicampionat de 10 etape, tur-retur. Punctajul acumulat în sezonul regulat se păstrează.

Meciul din prima etapă a minicampionatului pentru locurile 7-12 a început mai bine pentru echipa gazdă, Știința Bacău reușind să se impună în primul set cu 25-23.

Unirea Dej a jucat însă mai bine în al doilea set al meciului, pe care și l-a adjudecat la 21 și a egalat scorul general, însă Știința Bacău a trecut din nou la conducere după ce a câștigat setul al treilea cu 25-18. Setul al patrulea al întâlnirii a aparținut tot gazdelor, echipa din Bacău impunându-se la diferență de 5 puncte, câștigând astfel și meciul și toate cele trei puncte puse în joc.

Pentru Unirea Dej urmează o nouă deplasare, miercuri 22 martie, la Piatra Neamț.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More