Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Unirea Dej rămâne fără înfrângere și după meciul cu Avântul Reghin

0 66

Serie incredibilă de meciuri fără înfrângere pentru FC Unirea Dej, care a ajuns la al cincilea meci consecutiv în care a ieșit neînvinsă de pe terenul de fotbal.

Partida de sâmbătă după-amiaza de pe stadionul municipal din Dej a fost una desfășurată în condiții meteorologice nefavorabile. Ploaia a căzut necontenit, iar fondul sonor a fost asigurat de tunete, în timp ce fulgerele străbăteau periodic cerul de deasupra terenului de fotbal.

Poate de aceea cele două echipe au avut nevoie de o perioadă de acomodare cu condițiile vitrege de joc, astfel că prima repriză a fost lipsită de goluri. Cele două formații s-au revanșat însă, cu vârf și îndesat, în a doua repriză, când a dat drumul nu doar fazelor de poartă spectaculoase, dar și seriei de goluri.

Oaspeții de la Avântul Reghin au fost cei care au modificat pentru prima dată tabela de scor, după golul marcat de Dumbrăvean, la 8 minute de la startul reprizei secunde. Șapte minute mai târziu, în urma unei acțiuni rapide de atac a oaspeților finalizată de Murar, scorul devenea 2-0 pentru echipa vizitatoare, iar că norii întunecați de deasupra stadionului prevesteau un rezultat nefavorabil dejenilor.

Însă elevii lui Alpar Meszaros n-au părut afectați de ”avântul” oaspeților, și au întețit acțiunile ofensive. Câte două ocazii uriașe pentru ambele echipe, dar și două mingi trimise în transversală la fiecare poartă anunțau că scorul nu va rămâne același.

Iar în minutul 65, Adrian Nalați a redus din handicap pentru gazde, pentru ca goana nebună după egalare a dejenilor să se încheie abia în prelungiri, când Karl Ecollo a marcat pentru 2-2, la 3 minute după finalul celor 90 regulamentare de joc.

După acest spectaculos rezultat de egalitate cu ocupanta locului secund în clasamentul seriei a V-a, FC Unirea Dej se așteaptă la un nou rezultat lăudabil, etapa viitoare, în deplasare cu Odorheiu Secuiesc.

Rezultatele etapei 19

8 aprilie, ora 17:00
Sănătatea Cluj – CS Iernut    1-1
B. Cristea (69) / Ghirca (62)
Unirea Jucu – AFC Odorheiu Secuiesc   0-0

9 aprilie, ora 17:00
AFK Csikszereda Miercurea Ciuc – CS Oşorhei    0-1
()
Luceafărul Oradea – FC Zalău    2-1
Arnăutu (69), Salif Nogo (85) / Ionaşcu (62)
Unirea Dej – Avântul Reghin    2-2
Nalaţi (65), Karl Ecollo (90+3) / Dumbrăvean (53), Ad. Mureşan (60)
ASF Comuna Recea – CSM Sighetu Marmaţiei    0-3
Onyeka (două), Ferariu ()
Luceafărul Bălan – Industria Galda     0-3
Luceafărul Bălan s-a retras din competiţie în această iarnă şi pierde meciurile rămase la „masa verde”.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More