Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Unirea Dej s-a calificat în sferturile Cupei României după victoriile cu Baia Mare

0 37

Explorari Baia Mare - Unirea Dej playoff meci 3 Baia Mare (1)

Clubul de volei Unirea Dej a reușit să câștige și al doilea meci disputat contra Științei Explorări Baia Mare și s-a calificat astfel în sferturile de finală ale Cupei României.

După victoria de ieri (3-1), dejenii au început meciul de astăzi cu un moral excelent. Primul set a fost controlat de elevii lui Victor Lazăr și Tibor Szilagyi, care s-au impus cu 25-21. La fel au decurs lucrurile și în următorul set. Uniriștii au dominat jocul și au controlat în permanență frâiele partidei, la final, tabela de marcaj indicând 25-19 pentru Dej.

Doar de două seturi câștigate au avut nevoie dejenii pentru a se califica în următoarea fază a Cupei României. Pentru accederea în sferturile de finală ale competiției, Unirea trebuia să câștige meciul de astăzi sau să piardă cu 3-2. Știința Explorări se putea califica doar dacă se impunea cu 3-0 (la 3-1 trebuia să câștige totodată setul de aur suplimentar).

Cu biletele către sferturi în buzunare, uniriștii au lăsat-o mai moale în setul 3, jucând mai mult cu rezervele în teren, și au fost zdrobiți de băimăreni, 25-20 (gazdele au condus cu 8-1!, doar pe final s-au apropiat voleibaliștii din Dej). Și în actul patru tot maramureșenii au fost mai buni și au egalat situația la seturi (2-2) după 25-17. În decisiv, dejenii și-au revenit miraculos (6-3) și s-au impus cu 15-5. Explorări Baia Mare – Unirea Dej s-a încheiat 2-3, iar dejenii se califică în sferturile de finală ale Cupei României la volei masculin.

Vă reamintim, ieri după-amiază, dejenii au început în forță meciul și și-au adjudecat primul set cu 25-19. Băimărenii au revenit spectaculos în actul secund și au egalat situația pe tabelă după 25-21. Oaspeții au tras tare în actul următor, băimărenii au irosit trei mingi de set, iar uniriștii s-au impus până la urmă cu 28-26. Demoralizați, jucătorii Științei n-au mai dat randament în runda a patra, una controlată în întregime de dejeni, care au câștigat cu 25-21, stabilind astfel și scorul final al meciului tur, 3-1 pentru Unirea.

Citește și: Unirea Dej a câștigat primul meci la Baia Mare în Cupa României

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More