Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Unirea Dej s-a calificat în sferturile Cupei României după victoriile cu Baia Mare

0 22

Explorari Baia Mare - Unirea Dej playoff meci 3 Baia Mare (1)

Clubul de volei Unirea Dej a reușit să câștige și al doilea meci disputat contra Științei Explorări Baia Mare și s-a calificat astfel în sferturile de finală ale Cupei României.

După victoria de ieri (3-1), dejenii au început meciul de astăzi cu un moral excelent. Primul set a fost controlat de elevii lui Victor Lazăr și Tibor Szilagyi, care s-au impus cu 25-21. La fel au decurs lucrurile și în următorul set. Uniriștii au dominat jocul și au controlat în permanență frâiele partidei, la final, tabela de marcaj indicând 25-19 pentru Dej.

Doar de două seturi câștigate au avut nevoie dejenii pentru a se califica în următoarea fază a Cupei României. Pentru accederea în sferturile de finală ale competiției, Unirea trebuia să câștige meciul de astăzi sau să piardă cu 3-2. Știința Explorări se putea califica doar dacă se impunea cu 3-0 (la 3-1 trebuia să câștige totodată setul de aur suplimentar).

Cu biletele către sferturi în buzunare, uniriștii au lăsat-o mai moale în setul 3, jucând mai mult cu rezervele în teren, și au fost zdrobiți de băimăreni, 25-20 (gazdele au condus cu 8-1!, doar pe final s-au apropiat voleibaliștii din Dej). Și în actul patru tot maramureșenii au fost mai buni și au egalat situația la seturi (2-2) după 25-17. În decisiv, dejenii și-au revenit miraculos (6-3) și s-au impus cu 15-5. Explorări Baia Mare – Unirea Dej s-a încheiat 2-3, iar dejenii se califică în sferturile de finală ale Cupei României la volei masculin.

Vă reamintim, ieri după-amiază, dejenii au început în forță meciul și și-au adjudecat primul set cu 25-19. Băimărenii au revenit spectaculos în actul secund și au egalat situația pe tabelă după 25-21. Oaspeții au tras tare în actul următor, băimărenii au irosit trei mingi de set, iar uniriștii s-au impus până la urmă cu 28-26. Demoralizați, jucătorii Științei n-au mai dat randament în runda a patra, una controlată în întregime de dejeni, care au câștigat cu 25-21, stabilind astfel și scorul final al meciului tur, 3-1 pentru Unirea.

Citește și: Unirea Dej a câștigat primul meci la Baia Mare în Cupa României

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.