Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Unirea Dej se întoarce triumfătoare de la Timișoara

0 120

CS Unirea Dej s-a impus azi, cu 3-0, fără mari emoții în deplasarea de la Timișoara, în fața ultimei clasate din ierarhia Diviziei A1 la volei masculin.

Partida din etapa a XVI-a a decurs exact cum trebuia pentru formația antrenată de Marius Dascălu și Tibi Szilagyi în fața modestei echipe timișorene.

Dejenii au început meciul bine, impunându-se în primul set la diferență de 7 puncte, după ce, o bună perioadă de timp cele două echipe au fost foarte aproape ca scor.

După 18-25, în prima rundă, timișorenii au încercat să fie mai preciși în atac în setul al doilea, dar dejenii au stat bine la fileu, au avut un blocaj bun și au reușit să se impună cu 25-20.

Setul al treilea al întâlnirii a fost unul mult mai liniștit pentru echipa de la malul Someșului, care s-a impus lejer cu 25-16, asigurându-și astfel victoria și toate cele trei puncte puse în joc.

Pentru Unirea Dej urmează unul dintre cele mai dificile meciuri ale sezonului, partida programată în deplasare cu liderul clasamentului, Steaua București.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More