Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Unirea Dej a smuls pe final egalul cu FC Zalău – Rezumat video cu golurile

0 68

Înfrângerea din etapa trecută, scor 0-3 cu Sănătatea Cluj nu a picat foarte bine pentru cei de la Unirea Dej, care nu s-au regăsit pe teren nici în meciul de sâmbătă de pe teren propriu cu FC Zalău.

Echipa pregătită de Gică Barbu a dominat partida, însă doar în ceea ce privește lupta pentru minge și faptul că a amenințat mai serios poarta adversă, jocul dejenilor fiind mai mult unul încâlcit, cu destul erori personale și fără verticalitate.

Mai ales în prima repriză meciul a oferit destul de puține ocazii de gol, abia în apropierea pauzei venind și fazele de poartă, în careul oaspeților, însă fără strălucire la finalizare.

Repriza a doua a adus un fotbal mai bătăios, iar dejenii s-au aflat de multe ori în situația de a trage la poartă din orice poziție, cu speranța că vor nimeri ținta. Cei care au introdus însă mingea în poartă au fost sălăjenii, care au profitat de bâlbâială generală în defensiva gazdelor la un corner de pe partea stângă și au deschis scorul prin Paul Mateciuc, în minutul 68.

Dejenii n-au renunțat la luptă, au atacat mai inspirat, și în ultimul minut de joc a venit și golul egalizator, Răzvan Muntean trimițând cu capul în poartă din centrarea lui Bota.

Pentru Unirea Dej urmează o deplasare dificilă, la Sibiu, etapa viitoare cu AFC Hermannstadt, în timp ce FC Zalău va juca pe propriul teren cu Viitorul Ulmeni.

Vezi rezumatul VIDEO al meciului și cele două goluri din această partidă în materialul video de mai sus.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1238566076206157.1073742313.467241263338646&type=3

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More