Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Unirea Dej – Unirea Jucu, un meci al orgoliilor. Ce spune antrenorul Alpar Meszaros despre partidă

0 51

Stadionul Municipal Din Dej va găzdui sâmbătă, cu începere de la ora 15, partida de fotbal dintre Unirea Dej și Unirea Jucu, un meci așteptat încă de la începutul sezonului de către ambele tabere.

Considerată mai mult un meci al orgoliilor decât un derby fotbalistic, întâlnirea de sâmbătă aduce față în față ocupanta poziției 11 în clasament (Unirea Dej) și echipa de pe locul 5 (Unirea Jucu). Chiar dacă diferența dintre cele două formații este una evidentă, echipa din Dej își va juca șansa până la capăt.

Referitor la partida de sâmbătă de pe Stadionul Municipal din Dej, Alpar Meszaros spune că este unul deosebit și că nu trebuie să treacă neobservat.

”E o diferență la toate capitolele între cele două echipe și să nu se creadă că e un derby foarte mare. E mai mult un derby local, zonal, e un meci al orgoliilor poate. În primul rând Jucu are un buget mare, de Divizia B chiar, un buget asigurat de Primărie. Eu am venit doar de o săptămână la echipă și se vede că echipa este în reconstrucție. De altfel, etapa trecută eu spun că am jucat foarte bine la Recea, dar a venit acel gol în minutul 88 și asta a fost. Dar am jucat foarte bine. Dacă vom juca la fel de bine și cu Jucu eu cred că se poate scoate un rezultat bun. În fotbal se pot întâmpla multe și nimic nu este sigur de la început. Dar, așa cum am spus, Jucu este o echipă care se bate la promovare, are jucători buni, este o echipă solidă, cu un buget de Divizia B. Pe când la noi, cu infrastructura pe care o avem, cu lotul pe care-l avem, nu prea putem emite pretenții. Dar echipa se poate îmbunătăți, lotul se poate îmbunătăți și putem face o echipă bună aici la Dej”, a declarat pentru Someșeanul.ro antrenorul Unirii Dej.

În ceea ce privește planurile sale de viitor, Alpar Meszaros ne-a declarat că are la Dej mandat încă o lună de zile, în care poate să-și dea seama ce posibilități există la nivelul lotului și crede că dacă în iarnă se mai aduc încă 4-5 jucători de valoare, Unirea Dej poate emite alte pretenții în returul campionatului.

Tehnicianul spune că înțelegerea semnată cu conducerea clubului din Dej este valabilă până la 1 Decembrie, însă nu exclude posibilitatea prelungirii acesteia dacă lucrurile merg bine în interiorul clubului și pe terenul de joc.

Pentru meciul de sâmbătă, tehnicianul Unirii Dej nu poate conta pe francezul Koundio, care este în continuare accidentat, însă spune că restul lotului este valid pentru partida cu Jucu și că jucătorii Dejului își vor juca șansa până la capăt. Mai mult, antrenorul afirmă că echipa sa va adopta o tactică de joc ofensivă, dorindu-și să domine meciul la fel ca în etapa trecută la Recea.

Alpar Meszaros își dorește ca tribunele stadionului din Dej să fie mai populate și mai animate la meciurile de acasă ale Unirii și speră ca la meciul de sâmbătă elevii săi să aibă parte de suportul publicului spectator iubitor de fotbal din Dej.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More