Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Unirea Dej va juca în Cupa Challenge cu TTU Tallinn

0 273

Unirea Dej - Phoenix Simleu Silvaniei playoff faza 2 volei (4)

Astăzi au avut loc la Luxembourg tragerile la sorți pentru stabilirea meciurilor din cadrul competițiilor europene de volei masculin și feminin.

În Challenge Cup, Unirea Dej a nimerit în turul 2 cu o echipă din Estonia, TTU SC Tallinn, primul meci urmând să se dispute la Dej, în perioada 4-6 noiembrie. Returul este programat în Estonia în perioada 18-20 noiembrie.

Dacă va trece de echipa din Estonia, Unirea Dej ar urma să joace în șaisprezecimile competiției cu învinsa dublei manșe din șaisprezecimile CEV Cup dintre Kecskemet (Ungaria) și Dinamo București (România).

În șaisprezecimile CEV Cup, competiție superioară ca valoare Challenge Cup, joacă și Universitatea Craiova, care va întâlni Pe Partizan Belgrad (Serbia).

Oficialii echipei dejene sunt încrezători în șansele de calificare, deși nu le prea convine ideea că Unirea Dej va juca al doilea meci în deplasare în Estonia. Victor Lazăr, antrenorul dejenilor, spune că deocamdată nu are prea multe informații despre adversară, dar că și voleiul din Estonia este cam la același nivel cu cel din România, astfel că șanse de calificare există. Mai mult, antrenorul echipei dejene se arată optimist și spune că dacă Unirea trece de Tallinn, poate trece și de turul al treilea al Challenge Cup, unde va avea un adversar mai accesibil. Acesta poate fi Kecskemet sau chiar Dinamo București.

”Eu cred că nivelul campionatului din Estonia e cam de aceeași valoare cu cel al României. Păstrăm șanse reale de a ne califica mai departe. O să fie o deplasare lungă și grea, dar am speranța că echipa noastră se va mobiliza și va face o mare bucurie dejenilor”, a declarat pentru Someseanul.ro Cornel Itu, președintele clubului Unirea Dej.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More