Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Unirea Dej, victorioasă la turneul internațional „Fotbal à la Cluj” – FOTO

1 411

unirea dej juniori Cupa Fotbal a la Cluj

Duminică a avut loc la Cluj-Napoca, finala turneului internațional „Fotbal à la Cluj”, competiție la care clubul Unirea Dej a participat cu echipa de juniori E. Dejenii se întorc acasă cu marele trofeu.

Intrată sâmbătă în primele patru cele mai bune echipe de la turneul de la Cluj-Napoca, alături de Ardealul Cluj, Viitorul Cluj și Luceafărul Cluj, Unirea Dej s-a calificat în marea finală de duminică.

În semifinale, echipa pregătită de Sergiu Coc s-a impus cu 5-1 în fața celor de la Viitorul Cluj, iar în ultimul act al competiției a înfruntat-o pe Ardealul Cluj, pe care a învins-o cu 1-0, grație golului marcat de Rareș Moldovan.

La finalul turneului, fotbalistul Unirii, Marius Budean, a fost desemnat cel mai bun jucător de la „Fotbal à la Cluj.” Premierea a fost făcută de primarul Clujului, Emil Boc.

Din echipa de juniori E a Unirii Dej pentru acest turneu au făcut parte: Patric Toderean, Paolo Gavrea, Luca Căpîlna, Răzvan Stratea, Eduard Mezaros, Andrei Săvan, Mihai Babiciu, Marius Budean, Bogdan Georgiu, Paul Sabadîș, Marius Maxim Honcan, Rareș Moldovan, Simon Pîrv și Marco Câmpan.

Turneul „Fotbal à la Cluj” a fost organizat de Primăria Municipiului Cluj-Napoca și AS Viitorul Cluj, făcând parte din programul de sărbătoare al Zilelor Clujului. La competiție au participat aproape 80 de echipe din țară și din străinătate.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More