Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Unirea Jucu a fost eliminată din Cupa României după 0-3 cu Petrolul – FOTO

0 58

Unirea Jucu - Petrolul Ploiesti  Cupa Romaniei (1)

Visul frumos s-a terminat pentru Unirea Jucu! Formația clujeană a pierdut cu scorul de 3-0 întâlnirea cu Petrolul Ploiești din 16-imile Cupei României, de pe stadionul Cluj Arena.

Petroliștii au deschis scorul în minutul 24 prin Astafei. Acesta a primit un balon la 7-8 metri de poartă și a înscris cu un șut la colțul lung. Kyiabu Nkoyi a intrat în minutul 30 pe teren, iar un minut mai târziu a marcat golul doi pentru oaspeți. Fotbalistul a trecut spectaculos de trei adversari și l-a executat pe Vâtcă cu un șut plasat.

La 5 minute după reluare, Astafei și-a trecut în cont ”dubla”, cu capul, de pe linia porții. Gazdele au încercat să marcheze măcar golul de onoare, însă, la final tabela de marcaj a indicat 0-3.

Unirea Jucu: Vâtcă, Pojar, Mureşan, Turcu, Văscan, Vlad Pop, Sergiu Pop, Ionut Pop, Manasturean, Danciu, Luca. Antrenor: Alpar Meszaros

Petrolul: Cobrea, Peteleu, Ipsa, Satli, Beţa, Gallegos, I. Filip, Nepomuceno, Chiriţă, Pastorini, Astafei. Antrenor: Gigi Mulțescu.

foto: Radu Costin

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More