Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Unirea s-a impus în prima confruntare cu Dinamo – Galerie FOTO

1 76

unirea dej - dinamo - volei 6 aprilie 2013Unirea Dej a câștigat sâmbătă cu 3-1 pe teren propriu în fața lui Dinamo în primul meci din faza a treia a play-off-ului. După ce a dat impresia că nu are nicio dificultate în a se impune și conducea cu 2-0 la seturi, Unirea a fost surprinsă de o revenire în forță a oaspeților, care au reușit să smulgă un set. Scor final 3 : 1 (25:13, 25:20, 19:25, 25:21).

Dejenii au dominat primul set, în care s-au impus cu 25:13, însă dinamoviștii au demonstrat că n-au venit în Ardeal să se predea foarte ușor și au mai echilibrat cursul jocului în setul al doilea, câștigat totuși de Unirea la 5 puncte distanță.

Revenirea alb-roșilor s-a concretizat în al treilea set, când dejenii au suferit pe aproape toate planurile și au cedat cu 19:25. Victoria Unirii a fost consfințită abia în setul al patrulea, câștigat de dejeni cu 25:21.

Al doilea meci se va disputa duminică, de la ora 17:00, tot în Sala Sporturilor din Dej.  Se anunță astfel un meci destul de echilibrat pentru duminică și o dispută și mai strânsă la meciurile ce se vor disputa la București săptămâna viitoare.

Vedeți aici o galerie foto de la meci.

Error 190: Invalid OAuth Access Token. Try using the admin panel to re-validate your plugin.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More